De Zon op je bolletje

En meer……..

Nu de zon schijnt en de temperatuur stijgt is het heerlijk buiten vertoeven. Ik mag dan graag even onder de kap-schuur in de (avond)zon zitten met een kop thee en een boek. Of wat zitten puzzelen. En als naturist heerlijk in mijn blootje! Nu het Covid-19 virus rondwaard en we in NL in een “anderhalve meter maatschappij” leven is ons plekje op Aamsveen even geen optie. Maar! In de achtertuin kunnen we heerlijk bloot in het zonnetje zonder inkijk van buren of de straat. Nu veronderstel ik dat de buurtjes daar waarschijnlijk meer moeite hebben mij bloot te zien dan mijn persoontje! Even wat momentjes om vitamine Z op te doen.

Minimalisme en naturisme, een match made in heaven staat er in de subtitel van dit blog! Wat is er lekkerder dan je minimaal te kleden. Geen was geen slijtage. En dan ook nog streeploos bruin.

Zou zeggen; Zoek een lekker plekje op balkon of tuin. Uit de wind en in de zon. Wil je niet dat de buren je zien; kijk dan ook even of je wel of niet zichtbaar bent voor de buren. Zichtbaar vanaf de straat (openbare weg) is wettelijk niet toegestaan. Hou wel de volgende “regels” in acht!

  • Hou ( een beetje ) rekening met de buren qua inkijk.
  • Zoek een plekje uit zicht, uit de wind, in de zon en maak het je gemakkelijk.
  • Leg een (bad)handdoek neer onder je billen.
  • Zorg voor iets gemakkelijk om om te slaan voor als er onverwacht bezoek komt.
  • Smeer je goed in. Vooral de (edele) delen die in het verleden weinig zon hebben gezien.

Hopelijk bevalt het blote leven. Veel zonnige dagen en blijf gezond.

© Henk D 2020-05-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.