Vakantietijd

Natuurlijk gaan we naturistisch op vakantie. Niet over ver. Lekker dichtbij op ons eigen Aamsveen waar onze (niet zo`n minimalistische) caravan met voortent al klaarstaat voor gebruik. Maar wel lekker dichtbij op een uurtje rijden. Tas met kleren, handdoeken en eten mee en we kunnen genieten in ons blote nixie. Wat me dan vooral opvalt; Hoe weinig je nodig hebt! Aan ruimte! Aan kleding. Linnengoed etc. Voorraad voor eten. Een kampeerplek is meestal een 10 bij 10 meter. Voldoende voor je caravan met voortent; 5 x 5 in totaal. Je kan er slapen, zitten, koken en we hebben een toiletruimte. Wat je eigenlijk alleen mist is een wasmachine en douche! Maar die staan voor algemeen gebruik. Wat een stuk economischer is. En de droger 🙂 Voor slechtweer wassen.

Waarom kan dat dan niet de rest van het jaar mijmer ik dan wel eens. Hoeveel van de vierkante meters thuis hebben we in gebruik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.